Bryggargatan Cocktailbar serverar klassiska cocktails såväl som egna spännande drinkar, och vi kompromissar inte på kvalitén. Varje drink blandas av kvalitetsråvaror, isen är handhuggen och glasen både vackra att se på och goda att dricka ur. Vi serverar även ett urval av våra goda rätter i baren och har utöver cocktails ett brett utbud av både alkoholfria drycker, vin, öl och sprit.

 

PROVNINGAR:

Vi arrangerar provningar i baren med jämna mellanrum. Alla provningar nedan är öppna för allmänheten. Anmälan görs på info@bryggargatan.se.

Vi håller även privata provningar på förfrågan. Kontakta oss så kommer vi överrens om tema, datum och pris.

BUBBELPROVNING  495kr
27/12 kl 15.00

Vi älskar bubbel! Men vad finns det egentligen för olika typer och vad skiljer dem åt?

På bubbelprovningen testar vi olika typer av bubbel och får samtidigt lite mer koll på olika metoder och stilar. Trevligt, lättsamt men lärorikt!


CHAMPAGNEPROVNING
650kr
28/12 kl. 15.00
29/12 kl. 15.00

Vi gör en djupdykning i champagne som område och dryck och smakar på flera fantastiska viner. Lyxigt, trevligt och GOTT!

MAT OCH VIN I KOMBINATION  1195kr
15/1 kl. 15.00
12/2 kl. 15.00

Välkommen till en trevlig, smakrik och lärorik kväll. Vi testar sex olika rätter och sex olika viner. Ni får med er en massa pedagogiska tips som ni kommer att ha stor andvänding av när ni ska planera era middagar framöver.

——————————————-

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

OMRÅDE
Välj ett favoritområde så guidar jag er igenom området och dess viner.