´Vi vill tillsammans med vår duktiga personal erbjuda Er trevliga och välpaketerade måltidsupplevelser, i första hand inspirerade av norrländska och isländska råvaror där vi har vår naturliga grund. Dessa blandar vi gärna med smaker och influenser från resten av världen vilket resulterar i en bred och härlig meny.

 

På Bryggargatan lagar vi självklart all mat från grunden och använder oss av kvalitetsråvaror – gärna med lokal anknytning. Vi serverar endast MSC certifierad fisk och skaldjur som garanterar hållbart fiske, och vi väljer kött från miljö- och djurvänliga gårdar.

 

För oss är det viktigt med kvalité men även med gott samvete!

 

PS. Lider du av matallergi eller har du funderingar kring innehållet i någon rätt, fråga gärna någon i personalen eller maila oss på info@bryggargatan.se så får du hjälp.

 

Varmt välkomna till oss!

 

/Jon Oskar, Sarah och Runar med personal

 

……………………………………………………………….

 

Vi håller öppet som vanligt, men på grund av rådande situation med Covid 19 har vi självklart vidtagit flera olika åtgärder för att undvika smittspridning. Vi har bland annat valt att reducera antalet sittplatser rejält för att undvika onödig kontakt.

Ni hittar vår meny här:

SOMMARMENY 2020

Vill ni hellre stanna hemma så erbjuder vi er just nu möjlighet att beställa delar av vår meny för avhämtning.

Boka gärna er hämtmat via mail: info@bryggargatan.se

OBS: Om ni bokar med kort varsel så rekommenderar vi att ni ringer oss på 0910-211650. Vi kollar mailen högst sporadiskt mellan 16-21.

 

 

 

…..