Varmt välkomna till oss på Bryggargatan!

Vi håller öppet som vanligt, men på grund av rådande situation med Covid 19 har vi självklart vidtagit flera olika åtgärder för att undvika smittspridning. Vi har bland annat valt att reducera antalet sittplatser rejält för att undvika onödig kontakt.

Här hittar ni vår trevliga meny:

MENY HÖSTEN 2020

Föredrar ni att stanna hemma så erbjuder vi er just nu även möjlighet att beställa alla rätter ur vår meny för avhämtning (med undantag för ”Kockarnas Val”).

Boka gärna er hämtmat via mail: info@bryggargatan.se

……………………………..

HELGPÅSE:
Beställ en helgpåse för avhämtning hos oss på Bryggargatan fredagar mellan 11.30-18.00.

Våra kockar förbereder allt i förväg. Du behöver endast steka huvudråvaran och värma tillbehören.
Boka din påse på info@bryggargatan.se. OBS: begränsat antal varje vecka innebär att vi reserverar oss för slutförsäljning.

Pris: 349kr/påse (två portioner)

……………………………..

16/10
Ankbröst med Västerbottensostrisotto, fänkålssallad och apelsinsås.

23/10
Pärlhöna med Karl-Johansmör, bakad palsternacka, grillad spetskål, potatisgratäng och grönpepparsås.

30/10
Kalventrecote, rostad blomkål, syltad blomkål, krämig jordärtskocka och tryffelsås.

6/11
Ryggbiff, rotsellerikräm, syltad steklök, rökt champinjon, potatisgratäng och rödvinssås

13/11
Lax med dragonsmör, grillad hjärtsallad, potatiskräm, syltad schalottenlök och brynt smörsås.

20/11
Hjortinnanlår, saltbakad morot, grillad kålkräm, syltad steklök och portvisnsås.

27/11
Rådjursinnanlår, rotsellerikräm, bakad rotselleri, syltad rotselleri, fermenterade lingon och timjansås.

4/12
Röding från Malgomaj, potatissallad med brynt smör, kapris och salladslök. Sandefjordssås med forellrom. 



Alla påsar är glutenfria och vi använder endast laktosfria mjölkprodukter i tillagningen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

…..