LUNCHEN HÅLLER STÄNGT TILLSVIDARE

CATERING

Låt oss ta hand om maten till festen. Här nedan finns några färdiga bufféförslag, men vi är självklart öppna för önskemål och kan leverera allt från enklare luncher till lyxiga trerättersmiddagar. Kontakta oss så hjälper vi er att hitta en bra lösning för just Er tillställning. info@bryggargatan.se

Priserna nedan gäller för min. 10 portioner / beställning.
Priserna avser även mat som hämtas upp på Bryggargatan. Önskas utkörning eller kockar på plats lämnas pris på förfrågan.
Vi hyr även ut glas, tallrikar och bestick för upp till 200 personer.
Pris på förfrågan.

 

BUFFÉMENY 1

Chèvre chaud.

Saltbakad och lättorkad rödbeta med färskost.

Sotad morot med svart vitlöksmajonnäs.

Saltbakad jordärtskocka med rostade pumpakärnor.

Bao Bun medugnsbakat sidfläsk, surkål och chipotlemajonnäs

Kolgrillade kycklingspett med teryiakisås.

Potatis med brynt smör.

Sallad med tomat, fetaost och oliver.

Surdegsbröd.

Aioli.

299kr/ person

 

BUFFE 2 – FESTBUFFÉ

Gratinerad chèvre med rödbetspesto.

Smörbakad palsternacka med tranbär.

Rökt champinjon med kräm på jordärtskocka och svart tryffel.

Surdegsbröd toppat med hummus och friterade kikärtor

Tempura på tandorikryddad kålrot. Serveras med chilimajonnäs.

Kolgrillade kycklingspett med teryiakisås.

Ankrilliette på fänkålsvåffla.

Bao Bun med ugnsbakat sidfläsk, surkål och chipotlemajonnäs.

Slider med smörbakad rotselleri

Savoykålstaco med chimmichurri och friterad kål

Surdegsbröd.

Aioli.

349kr/person

 

BUFFÉ 3 – VARMRÄTTSBUFFÉ

Ugnsbakad röding med örtkräm.

Lättrökt oxfilé med rödvinssås.

Bryggargatans goda potatisgratäng.

Tryffelbakad blomkål.

Ugnsrostade rotsaker.

Sallad med tomat, fetaost och oliver.

Surdegsbröd.

Aioli.

399kr/person

 

BUFFÉ 4 – NORRLÄNDSK LYXBUFFÉ

Dillvåffla med löjrom lök och crème fraîche.

Lättrimmad röding med dillmajonnäs.

Karl-Johan gravat renkött med skogssvamp och friterad renlav.

Rökt älg med syltade kantareller och fermenterade lingon.

Jon Oskars köttmacka med tryffelbröd och Karl Johan gravad ryggbiff från Strömsholms lantbruk.

Saltbakad och lättorkad rödbeta med färskost.

Sotad morot med svart vitlöksmajonnäs.

Saltbakad jordärtskocka med rostade pumpakärnor.

Mandelpotatis med svedjanost och brynt smör.

Löpeld med tomat.

Surdegsbröd.

549kr/person