8 september börjar vi servera lunch igen hos oss på Bryggargatan.

Tisdag-fredag 11.30-13.30. 

Vi kommer att hålla både restaurang och bar öppen så det finns gott om sittplatser och luft mellan borden. Vill ni säkra era platser gör ni det enklast via vår onlinebokning. Vi kommer även att ha gott om plats för spontana gäster.

Här hittar ni vår lunchmeny:

LUNCHMENY

Hela lunchmenyn går även att få som Take Away. Maila er beställning till info@bryggargatan.se eller ring oss på 0910-211650.

 

CATERING

Låt oss ta hand om maten till festen. Här nedan finns några färdiga bufféförslag, men vi är självklart öppna för önskemål och kan leverera allt från enklare luncher till lyxiga trerättersmiddagar. Kontakta oss så hjälper vi er att hitta en bra lösning för just Er tillställning. info@bryggargatan.se

Priserna nedan gäller för min. 10 portioner / beställning.
Priserna avser även mat som hämtas upp på Bryggargatan. Önskas utkörning eller kockar på plats lämnas pris på förfrågan.
Vi hyr även ut glas, tallrikar och bestick för upp till 200 personer.
Pris på förfrågan.

 

BUFFÉMENY 1

Chèvre chaud.

Saltbakad och lättorkad rödbeta med färskost.

Sotad morot med svart vitlöksmajonnäs.

Saltbakad jordärtskocka med svart tryffel och rostade pumpakärnor.

Bao Bun med teryiakikyckling, kimchi och chilimajonnäs.

Nattbakat sidfläsk med äpplen och nam-prik.

Potatissallad med kapris, salladslök, västerbottensost och brynt smör.

Sallad med tomat, fetaost och oliver.

Surdegsbröd.

Aioli.

299kr/ person

 

BUFFE 2 – FESTBUFFÉ

Sotad morot med svart vitlöksmajonnäs.

Rökt champinjon med kräm på jordärtskocka och svart tryffel.

Svartrot med pepparsås.

Surdegsbröd toppat med hummus och friterade kikärtor och örtsallad.

Bao Bun med teryiakikyckling, kimchi och chilimajonnäs.

Nattbakat sidfläsk med äpplen och nam-prik.

Tonfisktataki med wasabimajonnäs.

Röbetscarpaccio med getost och rostad bovete.

Taco med syltad rotselleri och chimi churri.

Surdegsbröd.

Aioli.

349kr/person

 

BUFFÉ 3 – VARMRÄTTSBUFFÉ

Ugnsbakad röding med örtkräm.

Lättrökt oxfilé med rödvinssås.

Bryggargatans goda potatisgratäng.

Tryffelbakad blomkål.

Ugnsrostade rotsaker.

Sallad med tomat, fetaost och oliver.

Surdegsbröd.

Aioli.

399kr/person

 

BUFFÉ 4 – NORRLÄNDSK LYXBUFFÉ

Dillvåffla med löjrom lök och crème fraîche.

Lättrimmad röding med dillmajonnäs.

Blåbärsgravat renkött med skogssvamp, syrad grädde och fermenterade lingon.

Kantarelltoast.

Jon Oskars köttmacka med tryffelbröd och Karl Johan gravad ryggbiff från Strömsholms lantbruk.

Röbetscarpaccio med getost och rostad bovete.

Sotad morot med svart vitlöksmajonnäs.

Saltbakad jordärtskocka med svart tryffel och rostade pumpakärnor.

Potatissallad med kapris, salladslök, västerbottensost och brynt smör.

Surdegsbröd.

549kr/person

 

DESSERTER (min. 10st av varje dessert)

Crème Brulée 69kr/st

Hallonpaj med vaniljkräm 69kr/st

Pannacotta med hjortronkompott 69kr/st

Chokladtarte med hasselnötskräm 69kr/st

Tårta 10 bitar: 490kr

Välj mellan:

– Choklad- och hallonmousse på sockerkaksbotten.

– Vit choklad- och blåbärsmousse på sockerkaksbotten.